Site logo
Om Dreamhouse
Fordele
Beliggenhed
Virksomheder
At være en Virtuel Virksomhed
Ledige Pladser
Billeder
Kontakt
Fordele

I Dreamhouse har vi skabt de optimale rammer, der er medvirkende til, at du kan udvide dine forretningsmuligheder og opnå det maksimale potentiale for din virksomhed. Dreamhouse tilbyder virksomheder med vækstpotentiale favorable lejemål, der inkluderer en lang række fordele.

Dreamhouse er placeret på toppen af Nordkraft med en flot udsigt over Aalborgs skyline - og lige i byens epic center hvor fremtidens erhvervsliv mødes og udvikler sig. 

Arbejdspladser ”plug-and-work”
Når du lejer en arbejdsplads i Dreamhouse, medfølger et komplet sæt inventar samt internetopkobling, der gør det let at etablere sig og medfører minimale opstartsomkostninger.

I Dreamhouse er fleksibiliteten i lejekontrakten meget høj, og der er plads til, at din virksomhed kan vokse, uden at du behøver flytte adresse for at få mere plads. Der kan startes med en enkelt arbejdsplads, som kan udvides i takt med, at virksomheden vokser.

Fællesfaciliteter
Udover køkken, luksus kaffemaskine, mødelokaler, printer, m.v. omfatter fællesskabet også rengøring på fællesarealer, samt udendørs vedligeholdelse.

Fordi der er flere virksomheder om at dele udgifterne, er de månedlige driftsomkostninger lave.

Dreamhouse
Kjellerups Torv 1, 5.sal (niveau 6)
9000 Aalborg
Tlf. 9931 1581
jobu@aalborg.dk